woensdag 12 juni 2013

Extra geld verdienen met online schrijven

In deze tijd van economische crisis moeten veel mensen in Nederland gaan bezuinigen en besparen. Extra geld verdienen online is dan mooi meegenomen. Ik heb verschillende tips om te besparen en bezuinigen in een paar artikelen beschreven. Ook manieren om geld te verdienen staan erbij. Ik hoop dat je ik je hiermee een beetje kan helpen in deze moeilijke tijden!

Bezuinig en bespaar tips, voordeel, korting en extra geld verdienen!


-> Bekijk ook mijn artikel over 'Geld besparen op boodschappen'
-> Lees ook mijn artikel over 'Geld besparen op energie'
-> Bekijk ook mijn artikel over 'Geld besparen met korting websites en online veilingen'
-> Bekijk ook mijn artikel over 'Geld besparen met autorijden'

tips om extra makkelijk geld te verdienen

Extra geld verdienen met online schrijven

Waar kan ik extra geld verdienen met schrijven?
Schrijven is ook een manier om wat extra bij geld te verdienen op internet. Er zijn verschillende websites waar je geld kunt verdienen met schrijven:


Extra geld verdienen met Ciao-shopping

Ikzelf heb ervaring met Ciao-shopping en sinds kort met Plazilla. Op Ciao-shopping kun je reviews schrijven over allerlei producten. Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt er al over schrijven. Voor potentiĆ«le kopers van een product kunnen reviews heel belangrijk zijn. Voor elke review die je schrijft krijg je tientallen centen. Niet echt om rijk van te worden dus. Maar voor hele goede reviews bestaat er een bonusfonds. Dit is een bepaald bedrag dat verdeeld wordt over de best geschreven reviews van de laatste maand. Hier moet je het van hebben, want dit kan oplopen tot wel meer dan € 100 per maand. Soms valt het tegen, maar je kunt met een paar reviews per maand wel rekenen op tientallen euro's per maand. Toch mooi meegenomen! Je moet niet alleen schrijven voor het geld, maar ook omdat je het leuk vindt om te doen. Anders ga je het nooit lang volhouden! Wil je ook geld verdienen met schrijven op Ciao-shopping? Meld je dan hier snel aan!

Extra geld verdienen met Plazilla 

Op Plazilla zit ik nu een paar weken en dat is heel anders dan Ciao-shopping. Op Plazilla zitten heel veel schrijvers die over vanalles en nog wat schrijven. Van gedichten tot informatieve artikelen. Op Ciao was ik gewend om alleen maar reviews over producten of diensten te schrijven. Ook het verdiensysteem is anders. Bij Ciao verdien je alleen geld met je reviews in de eerste maand. De tijd erna krijg je niks meer voor je reviews. Bij Plazilla werkt het anders. Daar krijg je alleen geld als bezoekers klikken op een banner die naast je artikel staat. Dit is ook geen goudmijn, maar voordeel is wel dat je ook na de eerste maand hiermee geld blijft verdienen. Klikken mensen na 3 jaar op je banner, dan krijg je hier ook een vergoeding voor. Wil je een zakcentje verdienen, dan moet je meer aan de lange termijn denken. Hier geldt ook weer dat plezier in het schrijven belangrijker is dan geld verdienen. Alles wat je eraan verdient is mooi meegenomen!

Extra geld verdienen met een eigen blog

Een andere mogelijkheid is een eigen blog starten waar je artikelen plaatst. Je kunt zelf een website bouwen, maar dit is niet voor iedereen weggelegd. Er zijn namelijk ook kant-en-klare websites waar je je artikelen kunt schrijven. Hier kun je beperkte aanpassingen doen qua indeling en vormgeving. Een hele goede blogsite is blogger.com. Dit is een blogsite van Google waar je je eigen artikelen kunt plaatsen. Je hoeft verder geen kennis te hebben van HTML, CMS, CSS of andere webdesigntechnieken, maar kunt alles heel simpel aanpassen via je browser. Ook kun je makkelijk elementen invoegen als een social media knop, volg mij knop, zoekfunctie, populaire berichten blok, feed etc. Maar je kunt ook heel makkelijk Adsense banners integreren, aangezien blogger.com ook van Google is. En met die Adsense banners kun je heel makkelijk geld verdienen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten